Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرساله با شروع فصل برداشت هندوانه و خربزه از خردادماه در گنبدکاووس و نبود بازارچه فصلی فروش سبب شده تا انواع خودرو حامل این ۲ محصول جالیزی از دور میدان مختومقلی فراغی این شهر گرفته تا فاصله چند صد متری حاشیه و ۲ طرف جاده گنبد - اینچه‌برون که محدوده بیمارستان پیامبر اعظم‌(ص) را نیز شامل می‌شود، توقف کرده و علاوه بر مشکلات ترافیکی، مزاحمت‌هایی را برای مردم و بیماران ایجاد نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گنبدکاووس با افزون بر ۱۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از شهرستان‌های مهم تولیدات کشاورزی استان گلستان است و هرساله یک تا سه هزار هکتار از اراضی آن بویژه در نواحی شمالی، به کشت هندوانه و خربزه اختصاص می‌یابد.

وجود این معضل اجتماعی فصلی که سال‌هاست مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده، سبب شد تا مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس امروز دوشنبه در نشست شورای ترافیک این شهرستان با گلایه از توقف خودروهای حامل هندوانه و خربزه مقابل بیمارستان پیامبراعظم(ص) و ایجاد گره ترافیکی، گفت: حدود ۱۰ روز است که توقف این خودروها بویژه در ساعت ۱۰ تا ۱۴ در ورودی این مرکز درمانی، تردد بیماران و آمبولانس‌ها را با اختلال مواجه کرده است.

فرهاد بدیعی افزود: این حجم ترافیکی از دور میدان مختومقلی فراغی تا بعد از بیمارستان ادامه دارد و بیماران شیمی درمانی و کرونایی برای مراجعه به بیمارستان پیامبراعظم(ص) باید مدت زیادی را در ترافیک بمانند و حل آن نیازمند یک اقدام فوری است.

فرمانده پلیس راه گنبدکاوس - مراوه‌تپه نیز دراین نشست گفت که حاشیه جاده گنبد - اینچه‌برون از چندین سال قبل به محلی برای عرضه مستقیم هندوانه و خربزه تبدیل شده و کامیون‌هایی از سراسر کشور برای خرید این محصولات به این محل مراجعه می‌کنند.

سرهنگ دوم حسین خسروی افزود: توقف کامیون‌ها و وانت‌بارهای فروشنده و خریدار، ترافیکی شدیدی را برای تردد خودروهای عبوری از این محور ایجاد کرده که باید برای رفع این معضل، مکانی مناسب با کمترین بار ترافیکی پیش بینی شود.

کریم زیتونلی، سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گنبدکاووس نیز در این نشست گفت که برای ایجاد بازارچه فصلی فروش هندوانه و خربزه به حداقل پنج هکتار زمین نیاز است و عرصه‌های معرفی شده در ضلع شرقی و غربی جاده گنبد - اینچه برون جوابگوی حجم بالای خودروها نیست.

معاون هماهنگی و امور عمرانی فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز گفت: از سال‌ها قبل با آغاز فصل برداشت هندوانه و خربزه از جالیزارهای مناطق شمالی این شهرستان، کشاورزان محصول خود را به حاشیه جاده بین المللی گنبد - اینچه برون و در کنار بیمارستان پیامبر اعظم(ص) می‌آورند و به صورت مستقیم و بدون واسطه به متقاضیان شهرستانی و دلالان خارج از استان می‌فروشند.

محمدجان پاشی زاده بابیان اینکه برای ساماندهی این افراد باید مکانی به صورت فصلی برای عرضه و فروش هندوانه و خربزه و توقف کامیون‌ها مشخص شود، افزود: سرمایه‌گذار بخش خصوصی محلی را برای بازارچه فصلی معرفی کرد که مورد تایید قرار نگرفت.  

وی گفت: برای رفع موقت این معضل در محدوده ۲۰ متری ورودی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) و با فاصله یک متر از آسفالت جاده، داربست و روبروی این مرکز درمانی نیز قالب‌های بتنی گذاشته می‌شود.

همچنین جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گنبدکاووس نیز در این نشست گفت که از سال گذشته تاکنون از مجموع ۱۷ نقطه حادثه خیز موجود شهری ۱۳ نقطه آن با همکاری شهرداری رفع شده است.

سرهنگ مسعود بارانی افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز، افزایش نظارت‌ها و برخورد با تخلفات حادثه‌ساز باعث شده تا در سه ماه امسال هیچ مورد فوتی ناشی از سوانح رانندگی درون شهری در گنبدکاووس نداشته باشیم.

گنبدکاووس با افزون بر ۱۶۰ هزار نفر جمعیت و حدود ۲۸ کیلومتر مربع وسعت دومین شهر بزرگ استان گلستان است.

برچسب‌ها گنبدکاووس ویروس کرونا پلیس راهور ناجا برداشت محصول کشاورزی گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس ویروس کرونا پلیس راهور ناجا گنبدکاووس ویروس کرونا پلیس راهور ناجا برداشت محصول کشاورزی گلستان هندوانه و خربزه بازارچه فصلی اینچه برون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد